Dulapul metalic ignifug, alegerea cu care mergi la sigur atât acasă, cât și la birou!

221

Articole recomandate

Folosirea unui dulap metalic ignifug aduce numeroase avantaje, care se referă atât la protecția împotriva pericolului reprezentat de foc, cât și la alte caracteristici ale acestui obiect de mobilier. Iată-le pe cele mai importante dintre ele!

Beneficiile utilizării unui dulap metalic ignifug

În primul rând, o piesă de mobilier din această categorie este concepută special pentru a rezista temperaturilor ridicate generate de incendii. Structura metalică și toate materialele folosite în procesul de construcție sunt proiectate pentru a rezista la foc și pentru a păstra în siguranță, pentru un timp cât mai îndelungat, obiectele depozitate înăuntru. Datorită acestui fapt, ele pot fi evacuate în siguranță sau rezistă până când focul este stins.

Însă produsele nu protejează doar împotriva incendiilor, ci aduc și alte beneficii esențiale. De pildă, ele împiedică și furturile, datorită faptului că sunt echipate cu sisteme avansate de închidere, dificil de spart chiar și de către infractorii experimentați.

Oțelul rezistent la foc nu suferă nici de pe urma loviturilor, a contactului cu lichide sau cu alte substanțe ori a schimbărilor bruște de temperatură. Datorită acestui fapt, sunt ideale pentru utilizarea pe termen lung în medii diverse, atât acasă, cât și la birou, indiferent de amplasare. Odată cumpărat un astfel de dulap metalic, îl vei putea folosi fără probleme de-a lungul anilor și deceniilor, fără a trebui să mai faci alte investiții și să mai cheltuiești bani.

O altă trăsătură esențială este organizarea eficientă, oferită de sertarele și rafturile reglabile, care permit o aranjare conformă cu propriile dorințe a documentelor și a obiectelor. De asemenea, utilizatorii apreciază faptul că produsele sunt disponibile în multiple dimensiuni și culori, ceea ce le face potrivite pentru aproape orice spațiu.

Modele de dulap metalic preferate de utilizatori

Unul dintre produsele unanim apreciate este certificat în același timp ignifug și antiefracție. Este dotat cu patru rafturi amplasate în partea dreaptă, care pot fi reglate pe înălțime la fiecare 50 de milimetri. Structura stabilă este sudată din tablă de oțel de calitatea întâi, astfel încât asigură minimum 60 de minute de protecție împotriva incendiilor ușoare. Peretele dublu, dotat cu un strat termoizolant de 50 de milimetri, asigură izolație specială antifoc și antiefracție. Prevăzut cu două uși, obiectul de mobilier are o greutate de 155 de kilograme și următoarele dimensiuni: lățime de 1.200 de milimetri, adâncime de 500 de milimetri și înălțime de 1.950 de milimetri.

O altă variantă este reprezentată de un produs ignifug termorezistent, cu 3 rafturi și următoarele dimensiuni: lățime de 850 de milimetri, adâncime de 600 de milimetri și înălțime de 1.600 de milimetri. Are o rezistență maximă de o oră la foc deschis. La zonele neetanșe este plasat un material special, care în caz de incendiu sau de temperaturi ridicate se dilată, astfel reușind să obtureze calea aerului ce ar putea să alimenteze focul. Încuietoarea de siguranță a celor două uși este prevăzută cu un sistem de închidere în trei puncte: sus, jos și la mijloc.

Modelele de dulap metalic ignifug disponibile în magazinul online Viamond.ro îți oferă protecția necesară atât acasă, cât și la birou. Doar unor astfel de produse merită să le încredințezi cele mai valoroase obiecte și acte!

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9269 secunde