Gala Premiilor UNITER pentru a doua oară la Timișoara, capitala europeană a culturii

161
Gala Premiilor UNITER pentru a doua oară la Timișoara, capitala europeană a culturii - galauniter2017timisoara1024x683-1686056668.jpg

Articole de la același autor

Gala Premiilor UNITER va poposi din nou, după 6 ani, în Timișoara – Capitala Europeană a Culturii în anul 2023. Eveniment emblemă pentru mișcarea teatrală din țară, Gala Premiilor UNITER se prezintă în acest an într-un concept nou. 


Pe lângă spectacolul Galei, la Timișoara vor fi aduse și trei spectacole nominalizate la categoria Cel mai bun spectacol. Sunt spectacole semnate de regizori foarte importanți din Europa, spectacole produse de instituții teatrale de prestigiu din țară, spectacole oferite publicului aflat în Timișoara în perioada 7-10 iunie, în două reprezentații fiecare.


Spectacolul Galei Premiilor UNITER va avea loc în data de 12 iunie, ora 20.00, în Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara și va purta semnătura lui Răzvan Mazilu, în calitate de regizor și pe cea a lui Dragoș Buhagiar, ca scenograf. 


Spectacolul din acest an se prezintă într-o ținută cu totul nouă pentru că cei doi creatori realizează un musical inspirat din tradiția interbelică.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3731 secunde