Europarlamentare 2024/ Votarea în străinătate s-a încheiat în toate cele 915 secţii organizate de MAE român

328
Europarlamentare 2024/ Votarea în străinătate s-a încheiat în toate cele 915 secţii organizate de MAE român - sss-1718001749.jpg
Votarea în străinătate la alegerile pentru Parlamentul European s-a încheiat în toate cele 915 secţii de votare organizate de Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare ale României în străinătate, a informat luni instituţia într-un comunicat de presă.

La ora României 08:00, votarea s-a încheiat în secţiile de votare organizate în Vancouver, Canada şi pe coasta de Vest a SUA (Los Angeles, Anaheim, San Diego, Sacramento, San Francisco, Las Vegas, Phoenix, Portland, Seattle).

Procesul electoral în străinătate a decurs în condiţii normale, fără să fie necesară prelungirea programului de vot în nicio secţie.

Ministerul Afacerilor Externe a mulţumit tuturor persoanelor implicate în organizarea şi desfăşurarea procesului electoral, membrilor personalului misiunilor externe ale României şi din Centrala MAE, cetăţenilor români, membrilor comunităţilor româneşti din afara ţării, precum şi reprezentanţilor partidelor politice, care au sprijinit organizarea şi desfăşurarea procesului de vot prin participarea în calitate de membri în cadrul birourilor electorale ale secţiilor de votare din străinătate şi implicarea în campaniile de informare şi în toate demersurile de organizare a acestui scrutin electoral în afara ţării.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe a adresat mulţumiri instituţiilor şi autorităţilor partenere în organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European din 9 iunie 2024. 


foto: MAE/Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4173 secunde