Explozie puternică într-un bloc din Sankt Petersburg, lângă locul în care s-au găsit explozibili

149
Explozie puternică într-un bloc din Sankt Petersburg, lângă locul în care s-au găsit explozibili - politia-1491494147.jpg

Articole recomandate

O explozie puternică s-a auzit joi după amiază într-un bloc rezidențial din Sankt-Petersburg. Deflagrația s-a produs în apropierea locului în care tot în această dimineață fuseseră găsite substanțe explozive. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, însă un automobil a fost grav avariat.


Locuitorii din imobil au fost evacuați de urgență.

Amintimă că luni două explozii s-au produs în vagonul unui metrou din Sankt-Petersburg. 14 oameni au murit, iar aproape 50 au fost răniți. Atacatorul ar fi Akbarzhon Dzhalilov, un tânăr de 22 de ani din Kârgâzstan, cu cetățenie rusească. Acesta ar fi murit în urma atacului sinucigaș.

Nicio grupare teroristă nu a revendicat atacul din metrou, scrie realitatea.md.

Ieri, șase presupuși recrutori de teroriști din țări din Asia Centrală au fost reținuți la Sankt-Petersburg. Aceștia recrutau oameni pentru grupări precum Statul Islamic, care să comită atacuri teroriste.

Indivizii ar fi acționat din noiembrie 2015. În urma perchezițiilor la domiciliile acestora, a fost ridicată literatură islamistă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.329 secunde