Fidel Castro îl evocă pe Hugo Chavez

184
1
Fidel Castro îl evocă pe Hugo Chavez - fidel-1387302034.jpg

Articole recomandate

Părintele Revoluției cubaneze, Fidel Castro, ale cărui apariții publice sunt tot mai rare, l-a primit pe jurnalistul franco-spaniol Ignacio Ramonet, cu care a vorbit despre defunctul președinte venezuelean Hugo Chavez, anunță un site oficial cubanez.

În cursul acestei întâlniri de peste două ore, la domiciliul lui Fidel Castro, în estul Havanei, cei doi au evocat "Hugo Chavez. Ma Première Vie", o carte care reunește conversații între fostul președinte venezuelean, decedat la 5 martie, și jurnalist, precizează site-ul cubadebate. cu, care publică o fotografie de la întâlnire.

Jurnalistul și Fidel Castro, care nu a vorbit public despre moartea "prietenului său intim" Nelson Mandela, au abordat, de asemenea, diverse probleme de actualitate poli-tică și ecologică din lume.

Ultima apariție publică a lui Fidel Castro a avut loc pe 11 aprilie, la inaugurarea unei școli în cartierul în care locuiește. El primește ocazional personalități străine, ultima fiind vicepreședintele indian Hamid Ali Ansari, pe 31 octombrie.

Comentează știrea

Dash
18 decembrie 2013
fidel

Ăsta e împăiat sau viu ?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Ianuarie 2013
Stire din Actual : Epidemie de holeră în Cuba
Luni, 10 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Stilul REGGAETON, interzis în CUBA
Sâmbătă, 08 Decembrie 2012
Stire din Diverse : Stilul REGGAETON, interzis în CUBA
Pagina a fost generata in 0.517 secunde