Fiscul italian ia la rost prostituatele de lux

816
2
Fiscul italian ia la rost prostituatele de lux - prostituatedelux-1316353476.jpg

În Italia, prostituția nu este un delict, dar nici nu aduce taxe la stat, polițiștii financiari anunțând sâmbătă că au descoperit în zona de nord-est sute de prostituate care nu au declarat că dețin vile și mașini de lux.
Polițiștii financiari din Vicenza (zona de nord-est) au descoperit această rețea care se ocupa cu postarea de anunțuri scurte pe internet conform cărora tinere femei, în special originare din Europa de Est, America de sud și Extremul Orient, își ofereau serviciile de "escortă" și "companie".

Prin identificarea tinerelor femei, polițiștii au comparat stilul lor de viață cu declarațiile de avere, constatând că marea parte a lor sunt proprietare a unor "proprietăți cu valori enorme", inclusiv în locații turistice cunoscute, potrivit unui comunicat al poliției.
Polițiștii au exemplificat cazul unei tinere din Europa de Est, stabilite în Italia, care a spus în anunțul său că poate primi clienți din Milano, Roma, Monte-Carlo, Paris, New-York și, evident, din Vicenza.
Cele mai multe își oferă serviciile în regiuni bogate, industriale din Vicenza, dar și în alte trei regiuni din Italia.
Ele dispun de mașini de lux, cum sunt Porsche, BWM, Mercedes, Land Rover ou Jaguar și ceasuri de lux, Rolex, Cartier, precum și importante lichidități financiare, potrivit poliției.


Tânăra prostituată din Europa de Est care nu și-a declarat niciodată veniturile, a fost descoperită în urma unui denunț privind furtul din casa sa a unor ceasuri de aur, a unor briliante, brățări, coliere și inele cu o valoare de peste 100.000 de euro.
O altă prostituată, și ea, de asemenea, declarându-se fără venituri, s-a dovedit că achiziționase succesiv un Audi, apoi un Range Rover, ea semnalând că i-a fost furată o poșetă în care se aflau bijuterii și ceasuri de lux de 30.000 de euro.
În comunicatul transmis, polițiștii financiari au subliniat că piața serviicilor sexuale oferite ajunge la o cifră de afaceri estimată la nivel național între 1 milion și 5 milioane de euro anual, venituri care, în mare parte, rămân nedeclarate.


Comentează știrea

lunettes de soleil Ray ban
23 iunie 2013

Its such as you read my thoughts! You appear to understand so much about this, like you wrote the guide in it or something. I think that you just can do with a few p.c. to drive the message home a little bit, but other than that, that is excellent blog. A great read. I'll certainly be back. lunettes de soleil Ray ban http://goo.gl/lZzQx

eleverag sitemap
13 mai 2014
eleverag sitemap

The beaky front fairing gives the Ninja 1000 a crouched and restless feline profile that's ready to leap with all ferocity. The slats at the edges, the angular fuel tank, body panels draped in a mix of black and green. eleverag sitemap http://www.eleverag.com/sitemap.xml

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2427 secunde