X

Grav accident feroviar! CEL PUȚIN 50 de MORȚI și SUTE DE RĂNIȚI, după ce două trenuri s-au ciocnit

188
Grav accident feroviar! CEL PUȚIN 50 de MORȚI și SUTE DE RĂNIȚI, după ce două trenuri s-au ciocnit - da30167ffea8b9784de58874a9781ca6-1685729653.jpg
Un tren de pasageri a deraiat și s-a ciocnit de un marfar. Accidentul a avut loc vineri, în districtul Balasore din Odisha, în estul Indiei. Cel puțin 50 de oameni au murit și alte câteva sute au fost rănite în urma evenimentului feroviar.


Prim-ministrul Indiei, Narendra Modi, a declarat într-un tweet că operațiunile de salvare sunt în desfășurare și că este acordată „toată asistența posibilă”, celor afectați. „Este un accident grav”, a declarat reporterilor HK Dwivedi, secretarul-șef al Bengalului de Vest. Oficialii South Eastern Railway, care nu au vrut să fie numiți, au spus că se tem de un bilanț grav al victimelor, fără a dezvălui numărul deceselor, citează Digi 24.


Conform informațiilor făcute publice, Coromandel Express, trenul care circulă de la Kolkata la Chennai, a deraiat și s-a răsturnat pe calea de rulare opusă. Se pare că încă mai sunt mulți oameni blocați, se arată în rapoarte.


„Nu pot comenta detaliile în acest moment, și nici cifrele victimelor. Eram în Delhi și mă grăbeam la locul accidentului”, a declarat Archana Joshi, directorul general al Căilor Ferate de Sud-Est. Joshi a spus că un număr mare de răniți au fost transferați la spitale. „Echipele de salvare a căilor ferate din Kharagpur și din alte stații din apropiere au ajuns deja la fața locului. Ajutorul și salvarea sunt în curs de desfășurare”, a mai precizat Joshi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2528 secunde