Grupul suedez ABBA și-a supărat fanii. „Putem sărbători 50 de ani de la Eurovision și altfel”

292
Grupul suedez ABBA și-a supărat fanii. „Putem sărbători 50 de ani de la Eurovision și altfel” - 4755411-1685026843.jpg

Articole de la același autor

Grupul disco suedez ABBA nu va cânta anul viitor pe scena Eurovision care va avea loc în Suedia, la 50 de ani de la victoria lor în celebra competiţie, au anunţat joi doi dintre membrii grupului, transmite BBC.


“Eu nu vreau asta. Şi dacă eu nu vreau, ceilalţi nu vor. Este la fel pentru toţi patru. Dacă cineva spune ‚nu’, atunci este nu”, a declarat Benny Andersson.


Nu există „nicio şansă” ca ABBA să cânte anul viitor sau chiar să-şi facă apariţia pe scenă, spune el în fragmente din acest interviu publicat în amonte de BBC.


„Putem sărbători 50 de ani de la ABBA și altfel, fără să fim pe scenă”, a spus şi Bjorn Ulvaeus, punând capăt speculaţiilor de la victoria cântăreţei suedeze Loreen pe 13 mai la Eurovision cu melodia „Tattoo”.


Conform regulilor competiţiei, ţara câştigătoare organizează următoarea ediţie, iar victoria lui Loreen, sărbătorită în Suedia, a stârnit speranţe de a vedea legendarul grup cu sute de milioane de albume vândute în lume, cu ocazia următoarei ediţii care va avea loc la 50 de ani de la victoria lor cu „Waterloo”.


După aproape patru decenii de tăcere şi separare de facto, ABBA a lansat un nou album, „Voyage”, la sfârşitul anului 2021 şi, de anul trecut, fanii hiturilor lor precum „Mamma Mia”, „Gimme! Gimme!” sau „Dancing Queen”, pot asista la un spectacol al cvartetului din Londra reprezentat de avatare digitale difuzate în hologramă.


Bazându-se pe succesul său, spectacolul a fost extins şi se preconizează reprezentaţii în alte părţi ale lumii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8998 secunde