Hillary Clinton a fost externată

1587
Secretarul de Stat american Hillary Clinton, spitalizată începând de duminică în vederea tratării unui cheag de sânge la nivelul capului, a părăsit spitalul presbiterian din New York miercuri, făcându-și prima apariție publică de aproape o lună, relatează AFP.


"Secretarul de Stat Hillary Clinton a părăsit spitalul în această (miercuri) seară. Echipa medicală care a urmărit-o a spus că înregistrează progrese din toate punctele de vedere și este încre-zătoare în faptul că se va reface com-plet", a anunțat Philippe Reines, con-silierul lui Clinton, într-un comunicat.

Postul de televiziune CNN a difuzat miercuri după-amiază imagini cu Clinton, care purta ochelari de culoare închisă, părăsind spitalul, însoțită de soțul său, Bill și fiica sa Chelsea. Aceasta este prima apariție publică a lui Clinton de la 7 decembrie și până în prezent. "Ea vorbește frecvent la telefon cu colaboratorii săi, este destul de activă, la telefon, cu noi", a declarat anterior Victoria Nuland, o purtătoare de cuvânt a Departamentului de Stat.Clinton era tratată pentru un cheag de sânge localizat între creier și craniu. I-au fost administrați anticoagulanți în vederea dizolvării acestui cheag.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3685 secunde