Horia Constantinescu renunţă la funcţia de preşedinte al ANPC. "Rămân totuși în această mare familie"

1313
10
Horia Constantinescu renunţă la funcţia de preşedinte al ANPC.

Articole de la același autor

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţia din fruntea ANPC, după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. 


"Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorității.

Las o instituție funcțională, cu pași importanți făcuți către digitalizare, cu sedii renovate, cu o abordare nouă și cu performanțe notabile. Rămân totuși în această mare familie, în calitate de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța (suspendat)", se arată în mesajul său.Comentează știrea

horia
28 martie

După scandalul puiului vopsit bine ca ne lasi!

horiacul
28 martie

"Există operatori economici care își vopsesc aceste produse pentru a ne induce în eroare. Dar și aici se întâmplă o minune: unii dintre pui sunt vopsiți prin hrănire, pentru ca vopseaua să pătrundă în țesut și să nu poată fi spălată”

un domn
28 martie

Canibalizarea P$D Cel Mai Bun Lucru 1

Lucian
28 martie

Pentru cauza lui Stalin și-a lui Lenin, cu Dumnezeu înainte tovarăși!

marioneta
28 martie

Acum înțelegeți artificiile de presă pe spinarea privatilor: vopselele scorojite, pânzele de păianjeni,etc!

RazvanM
28 martie

Un sobolan guraliv si asta. Se ocupa cu promovarea restaurantelor interlopilor, fara avizele necesare.

e
28 martie

Asa da, deci omul nu mai este peseddist, chiar s-aopus dictaturii mustatii cariate, PNL poate sa-l recupereze drept candidat la primaria Constanta. E bun , e un Mazare cu barba in rest e absolut la fel

cartofil
28 martie

Nu mai scapam de urmasii kgb-istilor care au // instaurat comunismul in Romania cu ajutorul tancurilor lui Stalin. Tatal lui Nastase, ofiter bolsevic si seful sindicatelor din Romania, tatal lui Roman politruc stalinist 100%, socrul ticalosului care zbiera la televiziune ca trag teroristii era criminalul Nicolski, unchiul infractorului Dragnea era generalul trimis de Moscova in 44 aici sa instaureze comunismul, Marin Dragnea si tot asa, cred ca nu a existat nici un demnitar dupa 89 care nu provine din vechea garda stalinista. Miron Constantinescu, pentru cei care nu stiu, a fost un sinistru politruc bolsevic. Sper sa-l miroase constantenii si sa-l rejecteze. Desi dupa ce l-au votat vreo zece ani pe mascariciul mazare ma indoiesc ca au vreo urma de discernamant.

parere
28 martie

ANPC -o trupa de netrebnici , betivi , profitori , fara scoala , absolut inutili ! 99% dintre ei , pe langa ca n-au studii si minima educatie , nu au absolut nimic comun cu functiile pe care le detin !

colorici
28 martie

Analiza chimica pt. neconcordanta cu declaratia si implicit sanctiunea ( amenda puternica, etc ). E pacalirea consumatorului cu numar considerabil chiar si extensie pe sanatate. Control extins pe tot adica implicit furaje, achizitii materii prime, etc !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2888 secunde