PSD, decizii de ultim moment. Horia Constantinescu și Cătălin Grasa, validați pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

9496
11
PSD, decizii de ultim moment. Horia Constantinescu și Cătălin Grasa, validați pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța - 20240327124927-1711536763.jpg
Social-democrații din Constanța se află, la acest moment, la București unde participă la Consiliul Politic Național al PSD.

În cadrul evenimentului, liderii PSD Constanța, Felix Stroe și Ion Dumitrache urmează să prezinte conducerii partidului oferta electorală pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța.

După cum deja se știe, dacă în urmă cu puțin timp, erau luate în calcul numele lui Horia Constantinescu, Costin Răsăuțeanu și Decebal Făgădău pentru Primăria Constanța și Cătălin Grasa pentru Consiliul Județean Constanța, iată că, în ultimele ore, situația se pare că s-a clarificat.

Mai exact, surse politice au declarat pentru Cuget Liber că liderii de la PSD Constanța îi vor propune conducerii partidului pe Horia Constantinescu pentru Primăria Constanța și medicul chirurg Cătălin Grasa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Și cum liderii PSD Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au spus deseori că organizațiile locale sunt cele care stabilesc candidații, practic, nu mai rămâne decât ca liderii de la Constanța să se întoarcă în teritoriu și să facă oficial anunțul așteptat de constănțeni, astfel încât electoratul să cunoască din timp oferta PSD.

Mai mult, cel mai probabil, cei doi candidați vor fi prezentați oficial, astăzi, de la ora 17.30, atunci când PSD Constanța a anunțat deja că organizează o conferință de presă. 



UPDATE - În urmă cu puțin timp, Consiliul Politic Național al PSD a validat candidaturile lui Horia Constantinescu pentru Primăria Constanța și Cătălin Grasa pentru Consiliul Județean Constanța.


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Gigi Haleț
27 martie

Domnul doctor Cătălin Grasa este un om bun, cunoscut de multă lume și cred că are șanse reale. Succes!

borges
27 martie

La cum îi știu pe constănțeni, îl vor vota pe cocalarul ăsta cu trei mâini.

constanteanul
27 martie

PSD a pierdut Constanta.

pop
27 martie

Horica habarnistu cu puiul vopsit.

mircescu
27 martie

Bai oameni buni, nu il mai scoateti pe Fagadau de la naftalina. Este expirat pe toate fronturile. Auziti ce spune lumea : si-a lasat sotia cu doi copii si a cuplat cu alta cu care are copil mic de doua luni. O mizerie de om.

eusebiu
27 martie

Nu va mai obositi. Singurul candidat care merita votat este actualul primar Chitac. El este omul care a facut si va face pentru municipiul Constanta, lucrari de importanta vitala. Toti cetatenii au vazut ca este un om potent.

dan
27 martie

Vai de capul nostru,ce specimene pot candida.Horia Constantinescu și Fagadau,Lolek și Bolek de Constanța! De tot rasul....

gigi
27 martie

Domnul din imagine nu a fost bun nici de manager, nici de doctor nici de nimic. Cred ca aceastvv partid nu doreste sa castige . 2 louseri! sa ne fereasca Dumnezeu

ion
27 martie

In conditiile de fata stiind cu ce candidati vin partidele STELIAN ION in proportie covarsitoare va fi noul PRIMAR al MUN CONSTANTA

alio
27 martie

Gelil Ersegep îndeamnă Tătarii sa voteze cu PNL UDTTMR nu cumva este a politic !!!

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 2.6353 secunde