Decebal Făgădău reintră în jocul politic. Fostul primar va deschide lista la Camera Deputaților

1597
3
Decebal Făgădău reintră în jocul politic. Fostul primar va deschide lista la Camera Deputaților - fagadau-t-1711559724.jpg
Fostul primar al Constanței, Decebal Făgădău, a decis că este cazul să reintre în politică. După mai multe speculații care vizau o posibilă candidatură a sa din partea PSD la Primăria Constanța, la alegerile din 9 iunie, iată că astăzi, conducerea partidului a luat o altă decizie.

Mai exact, Horia Constantinescu va candida la Primăria Constanța iar Decebal Făgădău va deschide lista la Camera Deputaților la alegerile parlamentare din toamnă.

Decizia a fost luată, astăzi, în cadrul unor discuții ce au avut loc la

Consiliul Politic Național al PSD ce a avut loc la București.

Comentează știrea

mircescu
27 martie

Bai oameni buni, nu il mai scoateti pe Fagadau de la naftalina. Este expirat pe toate fronturile. Auziti ce spune lumea : si-a lasat sotia cu doi copii si a cuplat cu alta cu care are copil mic de doua luni. O mizerie de om.

neicanimeni
27 martie

Cu ce am gresit Doamne sa patimim asa nenorociri!? Unu mai breaz ca altul. Chiar nu mai avem elite? Nu mai avem oameni morali, integri, educati, inteligenti!? Cu ce am gresit sa avem parte de toti barbugiii, borfasii si pupincuristii?!

marilena
27 martie

A vândut Felix constanta ptr încă patru ani, asta a fost pohta mea de pnl ista, am reușit sa distrug PSD în județ.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4665 secunde