Rivali în 2020, prieteni în 2024. Decebal Făgădău și Horia Constantinescu își beau cafelele împreună!

4873
Rivali în 2020, prieteni în 2024. Decebal Făgădău și Horia Constantinescu își beau cafelele împreună! - fagadaubunn-1708859879.jpg

Articole de la același autor

Este clar! Fostul primar al Constanței, Decebal Făgădău, și fostul său contracandidat la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, nu se ascund de ochii constănțenilor! În cursul zilei de duminică, ei au fost surprinși împreună, la o terasă din Constanța, în timp ce își beau cafeaua și sorbeau liniștiți o apă minerală. Din câte se pare, aceasta este cea de-a doua întâlnire din aceasta lună, pe care o au împreună, dacă nu cumva au fost mai multe şi au scăpat vigilenţei publice. Ce mai pun cei doi la cale, probabil, vom auzi cât de curând!

Cert este că Decebal Făgădău și Horia Constantinescu așteaptă sondajul comandat de PSD pentru a afla cât de mult se bucură fiecare de simpatia constănțenilor deoarece cei doi vizează, în continuare, cele două candidaturi, mai exact Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța. Lucru care, potrivit surselor noastre, nu poate decât să dea frisoane actualei conduceri a PSD Constanța deoarece tandemul Făgădău-Constantinescu ar putea prelua chiar și conducerea filialei de la malul mării.

Mulți dintre constănțeni se întreabă de ce PSD Constanța întârzie să iasă public și să anunțe candidații pentru Primăria Constanța și pentru Consiliul Județean Constanța, însă puțini știu că avântul celor din conducerea filialei le-a fost tăiat chiar de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Liderul partidului a fost prezent la Constanța, la începutul acestei luni, moment în care a întrebat președinții social-democrați constănțeni ce propuneri au pentru Primăria Constanța și CJC.

În cadrul şedinţei, de la Năvodari, social-democraţii de la Constanţa l-au informat că voturile interne au fost pentru Costin Răsăuţeanu, la funcţia de primar al Municipiului Constanţa (susţinut de Ion Dumitrache) şi Felix Stroe pentru Consiliul Judeţean Constanţa (propus de liderul PSD Cernavodă).

Au mai fost supuse la vot candidaturile lui Horia Constantinescu şi a lui Decebal Făgădău dar acestea nu au fost agreate de social-democraţii de la Constanţa.

Răspunsul nu l-a mulțumit pe Marcel Ciolacu care a spus că cel mai bine ar fi ca PSD să comande un sondaj profesionist pentru a fi măsurate intenția de vot și notorietatea mai multor persoane, astfel încât PSD să câștige cele două redute de la Constanța la alegerile locale.

De ce nu au comandat înainte un sondaj este lesne de înțeles pentru cei mai mulți, dar „prinși cu ușa” de Marcel Ciolacu, Ion Dumitrache şi Felix Stroe nu au mai avut ce face şi s-au conformat.

Așadar, la acest moment, social-democrații de la malul mării așteaptă rezultatele sondajului în care au fost incluse numele lui Costin Răsăsuţeanu, Decebal Făgădău, Horia Constantinescu, Felix Stroe, ca să poată lua cea mai bună decizie în privința candidaților cu care vor defila la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Până atunci, deocamdată, Făgădău și Constantinescu se întâlnesc pe la terase iar Dumitrache și Stroe prin birourile partidului. Dar, cine știe? Poate, peste câteva luni, se vor inversa locațiile! Ce tandem va câștiga, în cele din urmă, bătălia internă, vom afla cât de curând!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4902 secunde