VideoLive Text Peste 900 de membre ale PSD Constanța au sărbătorit Ziua Femeii la un restaurant din stațiunea Mamaia

4983
Peste 900 de membre din cadrul PSD Constanța s-au reunit, duminică, la un restaurant din stațiunea Mamaia pentru a sărbători, în avans, Ziua Femeii, acțiune organizată de primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, președintele Organizației Femeilor Social Democrate din Județul Constanța.

La eveniment au participat în calitate de invitați Natalia Intotero, Ministrul Familiei, secretarul de stat în Ministerul Educației, Ionel Florian Lixandru, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Felix Stroe, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Ion Dumitrache, dar și deputații Lucian Lungoci și Horia Țuțuianu.

Ca în fiecare an, Mariana Gâju, a ținut să reamintească rolul femeii în familie, politică sau pur și simplu, în societate.

„Femeia face lumea. Ea este suverană: nimic nu se face decât prin ea și pentru ea. Pentru toate doamnele şi domnișoarele, timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de primăvara pentru a le aduce un omagiu”, a spus Mariana Gâju, care a avut grijă, ca pe tot parcursul evenimentului femeile prezente să se simtă bine şi să petreacă pe măsura evenimentului.

Invitat să ţină un discurs, preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, a avut un mesaj încurajator pentru femeile social-democrate şi le-a îndemnat să aibă curajul de a participa în număr cât mai mare la alegerile ce urmează să aibă loc în România.

„Astăzi este vorba despre doamne, nu doar cele prezente la petrecere, nu doar despre doamna Gâju, un exemplu de putere de muncă, organizatoric, de lider, ci și despre cele pe care le avem acasă. Femeile noastre, social democrate constănțene sunt pentru noi un exemplu de corectitudine, de hărnicie, loialitate, inițiativă. Cu siguranță ne vom bucura de realizări spectaculoase atât la europarlamentare, la locale, dar și la cele de la sfârșitul anului, prezidențiale și parlamentare. Împreună cu Mariana, cu președintele Dumitrache și de toți cei aleși de dumneavoastră ne-am dorit ca numărul de femei care să fie consiliere locale municipale, orășenești, comunale, primar – să fie cât mai mare. Vă adresez respectuos să îndrăzniți! Noi vrem să fiți lângă noi, vrem ca jumătate dintre locurile eligibile pentru funcțiile politice să fie ale dumneavoastră. Vrem ca jumătate din cei 70 de primari să fie doamne. Avem oricum cel mai mare număr de femei primar dintre toate județele României. Trebuie să îndrăzniți pentru că puteți, ați dovedit, aveți toate calitățile necesare acestor funcții!”, a spus Felix Stroe.

Surpriza evenimentului a constat și în faptul că Organizația PSD Constanța va avea un reprezentant femeie pe lista pregătită de partid la alegerile europarlamentare, însă, momentan, numele acesteia nu a fost dezvăluit.

Evenimentul a fost, ca de fiecare dată, o reuşită deoarece sărbătoritele au umplut ringul de dans şi s-au distrat de minune pe ritmurile muzicii. Seara s-a încheiat cu un tort spectaculos şi cu promisiunea că femeile social-democrate se vor reuni şi anul viitor să petreacă pe cinste.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1431 secunde