Ianis Hagi se pregătește de nuntă. Evenimentul programat după EURO 2024

247
Ianis Hagi se pregătește de nuntă. Evenimentul programat după  EURO 2024 - ianis-hagi-nunta-1710702289.jpg

Articole de la același autor

Anul 2024 este unul extrem de încărcat pentru Ianis Hagi. Pe plan profesional Fotbalistul va merge cu echipa națională la Euro 2024, competiție la care România nu a mai participat de 8 ani. Pe plan personal, fotbalistul pregătește, în secret, nunta deceniului. Peste 500 de invitați, meniu de gală și multe, alte detalii, toate puse la punct deja.


Ianis Hagi şi Elena Tănase, cea care îi este deja soţie în acte, vor dansa la petrecerea de nuntă în vara acestui an. Marele eveniment va avea loc după ce naţionala României îşi va încheia aventura de la turneul final EURO 2024, din Germania. Jucătorul împrumutat de Rangers la Alaves a ales acel moment tocmai pentru a rămâne concentrat pe EURO 2024 şi a nu perturba pregătirile staff-ului naţionalei.


Până atunci, familiile celor doi îndrăgostiţi se ocupă de organizarea nunţii. Cele două soacre, împreună cu „jumătatea” lui Ianis, au planificat evenimentul până la cele mai mici detalii, notează sportpesurse.ro


A venit şi „nota de plată”: petrecerea costă peste 100.000 de euro. Probabil că mirii nu vor trebui să-şi facă griji din cauza cheltuielilor, având în vedere că la nunta ce va avea loc la Constanţa sunt aşteptaţi 500 de invitaţi.
Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat chiar în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie 2023. În seara aceleaşi zile, a urmat o petrecere la care s-au adunat aproximativ 400 de invitaţi, la un local din nordul Capitalei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1476 secunde