Încălţămintea de damă perfectă la piscină şi pe plajă

158
Încălţămintea de damă perfectă la piscină şi pe plajă - plaja-1658403704.jpg

Articole recomandate

Vara este sezonul culorilor şi al vitalităţii, astfel că şi ţinutele tale vor fi punctate de tonuri îndrăzneţe, abordări interesante şi combinaţii pline de energie. Perioada caldă din an îţi dă curajul de a crea look-ul perfect atunci când vrei să dai personalitate vestimentaţiei tale. Fie că este vorba de o ţinută de zi pentru oraş, fie că te pregăteşti să mergi la plajă sau să te plimbi în natură, vara te îmbie să fii creativă şi să incluzi în outfit-ul tău piese şi accesorii îndrăzneţe, încălţămintea având şi ea un rol foarte important.

Vara şi mirajul soarelui

Când spunem vară, gândul ne duce la soare şi plajă, la ape limpezi, băuturi răcoritoare şi la bronzul perfect. Astfel, ţinutele de plajă dobândesc şi ele o importanţă foarte mare, devenind vedetele sezonului cald. Fiecare doamnă şi domnişoară este preocupată de tendinţe, creionându-şi din timp ţinutele potrivite pentru a întâmpina soarele cald, zilele de plajă şi distracţia la piscină. Piese vestimentare vaporoase şi comode, costume de baie provocatoare, accesorii originale şi potrivite sezonului, şlapi de plajă interesanţi şi moderni, toate vor face parte din outfit-urile verii, ajutându-te să te bucuri cât mai mult de magia apei şi a soarelui.


Outfit-ul verii pentru o zi de plajă

Fie că eşti pe plaja fierbine a mării, fie că alegi să petreci o zi la piscină, ţinuta ta trebuie aleasă inspirat, astfel încât să îţi scoată în evidenţă feminitatea, să fie confortabilă, practică, dar şi modernă şi în tendinţe. Îţi vei alege costumul de baie în care te vei simţi cel mai bine. Alcăuit din una sau două piese, costumul de baie este cel care dictează nota generală a ţinutei tale de plajă. Adoptă culori îndrăzneţe, sezonul acesta purtându-se tonurile puternice şi cu personalitate. Dacă bronzul tău nu este încă vizibil, iar culoarea pielii este foarte deschisă, alege un costum de baie în tonuri închise.


Dacă bronzul deja străluceşte cafeniu pe pielea ta, atunci adoptă un costum de baie în nuanţe deschise, albul fiind încă în trend. În funcţie de costumul de baie, alege perechea potrivită de şlapi. Fie că adopţi un contrast cromatic între şlapi şi costum, fie că preferi o sincronizare perfectă, şlapii aleşi pentru plajă trebuie să îţi ofere confort, să fie realizaţi din materiale uşoare care se usucă rapid, să aibă talpă antiaderapantă, ajutându-te să te simţi bine într-o zi de plajă. Alege modele îndrăzneţe, pline de culoare, frumos accesorizaţi şi cu un design inedit, conferind astfel întregii ţinute un aer modern, tineresc şi foarte feminin.

Accesorizarea ţinutelor de plajă


Moda pentru plajă reprezintă o categorie căreia designerii îi acordă o foarte mare atenţie. O zi de plajă nu înseamnă doar soare şi apă, ci înseamnă ţinute moderne, comode şi frumoase. Te vei simţi mult mai atrăgătoare şi feminină dacă îţi vei personaliza outfit-ul estival cu o pălărie sofisticată realizată din paie şi accesorizată cu aplicaţii din mărgele, dacă preferi să îţi asortezi costumul de baie şi şlapii de plajă cu un poncho modern şi foarte practic, dar şi dacă îţi vei asorta culoarea ramei ochelarilor de soare cu nuanţa de la geanta mare şi încăpătoare de plajă. Astfel, toate piesele alese, de la costum de baie şi accesorii, până la şlapi şi geantă de plajă, vor contribui la realizarea unui look original şi sofisticat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2017 secunde