Întorsătură de situație la Dortmund. Ce spun anchetatorii despre suspectul reținut

159
Întorsătură de situație la Dortmund. Ce spun anchetatorii despre suspectul reținut - borussiadortmundbusincidentuxq48-1492079176.jpg

Articole recomandate

Poliția germană a anunțat că nu a găsit "niciun element" care să îl lege pe suspectul islamist reținut de exploziile care au avut loc marți lângă autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund, a anunțat joi Parchetul Antiterorist din Germania, potrivit AFP. 
 
"Ancheta nu a găsit elemente care să arate că suspectul a participat la atentat", a arătat Parchetul, într-un comunicat.

O persoană cu "legături islamiste" a fost reținută, miercuri, în această anchetă, anunțaseră procurorii germani.

Potrivit procurorilor federali, toate cele trei dispozitive care au explodat lângă autocarul echipei Borussia Dortmund conțineau benzi metalice, scrie Hotnews.ro.

Poliția germană a anunțat, marți seară, că trei încărcături explozive au fost detonate în apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, la scurt timp după ce autobuzul a părăsit hotelul unde a fost cazată formația.

Autobuzul a plecat de la hotel îndreptându-se către stadionul ("Signal Iduna Park") aflat la zece kilometri distanță și, în scurt timp, "trei încărcături explozive au fost detonate" - Gunnar Wortmann, un purtător de cuvânt al poliției.

Geamurile autocarului au fost sparte și o persoană din interior a fost rănită ușor, a adăugat el, fără a da alte detalii. Clubul german a precizat că persoană rănită este fundașul internațional spaniol al echipei Borussia, Marc Bartra, în vârstă de 26 de ani, care a fost transportat la spital cu răni la mâna. Bartra a fost operat la braț, în noaptea de marți spre miercuri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.277 secunde