Kim Jong Un: „E timpul ca ţara să fie pregătită mai mult ca oricând de război”

170
Kim Jong Un: „E timpul ca ţara să fie pregătită mai mult ca oricând de război” - untitled-1712821753.jpg

Articole de la același autor

Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a apreciat că e timpul ca ţara să fie pregătită mai mult ca oricând de război, având în vedere situaţiile geopolitice instabile din jur, a relatat agenţia nord-coreeană KCNA, preluată de Reuters.

Kim Jong Un a făcut aceste remarci cu ocazia unei vizite la principala academie militară din Coreea de Nord, Universitatea militară şi politică Kim Jong Il, care poartă numele tatălui său decedat în 2011.

Phenianul şi-a intensificat în ultimii ani dezvoltarea armamentului, sub conducerea lui Kim Jong Un, şi şi-a întărit relaţiile militare şi politice cu Rusia, existând alegaţii că ar ajuta Moscova în războiul acesteia cu Ucraina pentru a primi în schimb ajutor în proiecte militare strategice.

„Dacă inamicul optează pentru o confruntare militară cu RPDC (n.r. - Republica Populară Democrată Coreeană), aceasta va da inamicului o lovitură mortală, mobilizând toate mijloacele de care dispune. Este momentul să fim pregătiţi de un război mai riguros decât oricând înainte”, le-a spus Kim studenţilor şi personalului didactic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3825 secunde