"M-am simțit dezgustat și i-am spus să se dea jos de pe mine". Aventura scandaloasă a unei femei

2603

Un adolescent de 14 ani a spus că s-a simțit "bolnav și dezgustat" după ce el și un prieten de-al lui au făcut sex cu o femeie de 42 de ani, fiind "recompensați" astfel pentru că i-au vandalizat mașina unei rivale în dragoste.
Băiatul a spus că femeia, Davina Trevi, l-a dus în dormitorul ei, i-a dat pantalonii jos și a început să facă sex cu el.
Numai că după cinci minute băiatul s-a oprit și a sărit din pat, pentru că era dezgustat de ceea ce i se întâmpla: "Mi-a dat pantalonii jos și a început să facă sex cu mine. La început mi-a plăcut, dar dupăaceea m-am gandit că totuși este o femeie de 40 de ani și este dezgustător, așa că i-am zis să se dea jos de pe mine. M-am simțit jenat după aceea".
După ce el a părăsit dormitorul, prietenul lui de 13 ani a intrat, pentru a-și primi "recompensa". "Auzeam sunetele pe care le scotea ea în dormitor și am ieșit afară, pentru că mi-a venit să râd. Prietenul meu cred că a stat mai mult de cinci minute cu ea", a povestit primul băiat.
Toata povestea a ajus în atenția poliției, după ce proprietara mașinii vandalizate a făcut reclamație.
Băieții au povestit că după ce au distrus mașina, au luat o placă de înmatriculare și s-au dus acasă la Davina Trevi pentru a dovedi că și-au îndeplinit misiunea.
Băieții au fost acuzați de distrugere, dar în momentul în care polițiștii au auzit toată povestea, au pus-o sub acuzare și pe femeie, pentru întreținere de relații sexuale cu minori.

Sursa: www.stirileprotv.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4204 secunde