Mărturiile șocante ale unei prostituate românce din Austria: „Mergeam la muncă ca și cum aș merge la birou

544
1
Mărturiile șocante ale unei prostituate românce din Austria: „Mergeam la muncă ca și cum aș merge la birou - prostituat-1667325989.jpg

Articole de la același autor

Ana este una dintre miile de românce care se prostituează în străinătate. Nu este mândră de ceea ce face, dar spune că nu are încotro. Femeia susține că sărăcia și foamea au îndemnat-o să practice cea mai veche meserie din lume, potrivit RomâniaTV


Se știe deja că România este principalul furnizor de carne vie pe piața europeană. Anual, mii de românce apar în statistici ca victime ale exploatării sexuale.


Însă acest fenomen este însă mult mai amplu și cu o răspândire greu de controlat. Intrarea în afacere? „Nespectaculoasă! Nu a fost nicio presiune, nici trafic de persoane, nici violență. Dacă era presiune, era economică. Aveam datorii acasă, aveam nevoie de bani”, spune Ana, nume schimbat de redactorii din presa din Austria.


Comentează știrea

fane
2 noiembrie 2022
call girl

Poate sute de mii dar cind acolo nu te stie nimeni poti sa faci ce vrei chiar sotul poate sa fie peste ,principalul e sa apari la aeroport cind vii in tara imbracata bine cu haine de firma decent si sa spui ca ai cistiguri bune acolo unde lucrezi cind ai conversatie in avion cu vecinii .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3148 secunde