Mesaje de amenințare, la școala evreiască din Toulouse

336
Mesaje de amenințare, la școala evreiască din Toulouse - scoalatoulouse-1333030642.jpg
Școala evreiască Ozar Hatorah din Toulouse (sud-vest), unde trei copii și profesorul lor au fost uciși cu sânge rece, într-un recent atac care a îngrozit Franța, continuă să primească mesaje de amenințare, potrivit AFP.

Administrația școlii a sesizat deja forțele de ordine și organele de justiție în vederea suplimentării măsurilor de securitate în perimetrul acestei instituții de învățământ.

Un procuror din Toulouse a declarat miercuri că poliția are ordin să ancheteze toate aceste amenințări cu răzbunarea. E-mailul școlii abundă de mesaje care cheamă la uciderea evreilor și asociază atacul din 21 martie cu diferendul israeliano-palestinian.

Teroristul Mohamed Merah, francezul de 23 de ani de origine algeriană, responsabil de uciderea celor patru persoane, între care trei copii la școala evreiască din Toulouse, declarase că a vrut să-i răzbune pe copiii palestinieni. Asasinul a fost eliminat de o unitate specială a poliției franceze Riad, într-un apartament din Toulouse, după 32 de ore de asediu.

Înainte, Merah a ucis trei militari francezi de origine arabă la Montauban pe motiv că au fost în teatrul de operațiuni din Afganistan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Martie 2012
Stire din Actual : Cutremur puternic în Chile
Pagina a fost generata in 0.2786 secunde