NAVĂ SCUFUNDATĂ / A doua zi de căutări pentru cei 31 de marinari daţi dispăruţi!

394
NAVĂ SCUFUNDATĂ / A doua zi de căutări pentru cei 31 de marinari daţi dispăruţi! - thailandshipsinking64082jpg0f4bf-1671521017.jpg
O vastă operaţiune de salvare continuă marţi în Golful Thailandei, în căutarea celor peste 30 de marinari dispăruţi după scufundarea unei nave militare, cu speranţa că vestele de salvare le-au salvat viaţa după două nopţi în derivă, scrie AFP.

Cel puţin 31 de persoane sunt în continuare date dispărute după ce HTMS Sukhothai, o corvetă a Marinei regale thailandeze, s-a scufundat în noaptea de duminică spre luni, la aproximativ treizeci de kilometri de coastă, în largul districtului Bang Saphan (sud), scrie Agerpres.

Misiunea de salvare, care a inclus luni două elicoptere militare, două fregate şi o navă-amfibie, a permis recuperarea a 75 de membri ai echipajului. Dar de luni dimineaţă, numărul total al supravieţuitori a rămas neschimbat.

Marea agitată, cu valuri de "trei metri" înălţime, potrivit unui supravieţuitor, a avariat sistemul electric al HTMS Sukhothai şi au făcut ca echipajul să scape corveta "de sub control", potrivit Marinei regale thailandeze.




sursa foto: www.columbian.com


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5263 secunde