Steven Spielberg regretă că mulţi rechini au fost ucişi după filmul său "Jaws"

102
Steven Spielberg regretă că mulţi rechini au fost ucişi după filmul său

Articole de la același autor

Steven Spielberg regretă foarte mult că rechinii au fost decimaţi după succesul filmului său „Jaws” („Fălci”) din 1975, a declarat regizorul american pentru BBC, transmite AFP.

Filmul relatează povestea unui exemplar mare de rechin alb devorator de oameni, care atacă înotători dintr-o staţiune de pe coasta de est a Statelor Unite. Şeful poliţiei locale porneşte în căutarea animalului cu ajutorul unui biolog marin şi al unui vânător de rechini.

„Regret foarte mult că populaţia de rechini a fost decimată din cauza cărţii şi a filmului. Regret foarte, foarte mult”, a spus regizorul.

Spielberg a fost intervievat pentru programul radio „Desert Island Discs”, în cadrul căruia invitaţii dezvăluie ce cărţi, ce muzică şi ce obiecte de lux ar lua cu ei pe o insulă pustie.

Întrebat cum s-ar simţi pe o insulă pustie înconjurată de rechini, regizorul a răspuns: „Este unul dintre lucrurile de care mă tem mereu”.

„Nu că o să fiu mâncat de un rechin, ci pentru că rechinii mă vor urî într-un fel pentru frenezia alimentară nebunească a pescarilor sportivi produsă după 1975”, a adăugat el.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5439 secunde