Suma uriașă strânsă de părinți pentru cadourile profesorilor, de sărbători. Lista a ajuns virală pe Facebook

397
Suma uriașă strânsă de părinți pentru cadourile profesorilor, de sărbători. Lista a ajuns virală pe Facebook - cadou-1671554600.jpg

Articole de la același autor

Părinții elevilor unei școli din Craiova au strâns o sumă de bani record pentru cadourile de Crăciun ale profesorilor. Unele cadre didactice s-au simțit ofensate, potrivit Antena3


În perioada sărbătorilor, majoritatea părinților din România obișnuiesc să strângă bani pentru cadourile profesorilor, cu toate că unele cadre didactice nu agreează astfel de gesturi.


Se fac liste cu numele copiilor, iar în dreptul fiecăruia apare suma cu care a contribuit. De cele mai multe ori apar certuri între părinți din cauza sumelor uriașe solicitate.


Este și cazul unei școli din Craiova unde fiecare elev a contribuit cu 250 de lei pentru cadoul profesorilor. Unii părinți nu au fost de acord cu suma solicitată și s-au gândit să facă publică pe un grup Facebook lista cu sumele date.


"Tabelul a fost trimis către grup de un părinte care nu a fost de acord cu inițiativa celorlați de a contribui cu suma respectivă. Nu a dorit să se expună, a tras un semnal de alarmă despre o practică nepotrivită în instituțiile de învățământ. Grupul nostru și-a asumat publicarea în acest mod!", este descrierea postării de pe Facebook.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3645 secunde