Noile grill-uri din gama Weber acoperă întreaga pasiune a românilor pentru grătarul perfect!

74
Noile grill-uri din gama Weber acoperă întreaga pasiune a românilor pentru grătarul perfect! - pozaartweber-1657201709.png

Articole recomandate

Cunoscând pasiunea românilor pentru grătare gătite perfect în curtea de acasă sau în natură la iarbă verde, în compania plăcută a familiei sau prietenilor apropiați, ne-am gândit ca în acest articol să vă prezentăm o gamă inedită de gratare Weber, perfectă pentru orice stil de gătit a preparatelor din carne, pește sau legume.

 

Așadar, prietenii noștri de la Pefoc, firmă 100% românească și cu experiență de peste 20 de ani în construcția, montajul și comercializarea de șeminee premium, de data asta ne surprind și cu o colecție inedită de grill-uri pentru outdoor și indoor. Oferta de grătare Sibiu cuprinde diverse grill-uri din fontă sau oțel, cu aragaz sau afumătoare, cu picioare, capac, rotisor, pe diverse dimensiuni, precum și cu spații de depozitare pentru ustensilele și accesoriile esențiale în procesul de gătire a preparatelor favorite.

 

Astfel, indiferent că locuiești în Sibiu sau în alt loc din România, Pefoc împărtășește cu toți clienții săi pasiunea pentru gătit, venind în ajutorul nostru cu grătare premium marca Weber. Fie la sediul din Sibiu, fie prin transport garantat direct la tine acasă, descoperă cele mai populare modele de grătare Weber destinate gătitului pe terasă, în curte sau la camping, care vor face ca experiența preparării alimentelor să fie unică și de neuitat, la prețuri imbatabile!

 

Grătarele Weber pe cărbuni

Pentru cei care iubesc gătitul clasic pe grill, gama impresionantă de grătare cărbuni marca Weber, reprezintă alegerea premium perfectă. Păstrând un standard înalt de calitate, dar și un nivel de inovație ridicat, brandul cuprinde o serie de grilluri pentru grădină moderne, precum și tipuri de grătare pentru picnic, care pot fi ușor de transportat (gama Go Anywhere). Astfel, vei avea la dispoziție una dintre cele mai ample oferte pentru grătarele pe cărbuni, începând cu faimosul Smokey Joe, și continuând cu modelele mai avansaste, ideale pentru bucătării profesionale.

 

Grătarele Weber electrice

Dacă ești tipul mai confortabil, atunci, cu siguranță te vei afla în căutarea unui grătar electric profesional, care să îți ofere promisiunea unei eficiențe ridicate în prepararea alimentelor, dar și a siguranței în utilizare. Ai la dispoziție o selecție deosebită de grătare electrice marca Weber - opțiunea ideală pentru gătitul la interior, în bucătărie sau chiar pe balcon! Descoperă un grătar electric profesional cu inovația patentată de ultimă generație Weber Pulse, disponibil atât în magazinul fizic din Sibiu, cât și on-line, dotat cu sistem de control al temperaturii iGrill, ce dă tonul unui nou standard în materie de grill-uri electrice pentru gătit afară sau indoor!

 

Grătarele Weber pe gaz

Oferta meșterilor sibieni cuprinde și o serie de grill-uri din gama de grătare pe gaz marca Weber. Aceasta include diferite modele ideale pentru picnicuri în familie, grilluri de terasă, grătare cu gaz Spirit sau modele concepute pentru bucătării de exterior! Astfel, vei putea duce experiența gătitului la un nivel superior cu ajutorul unor dispozitive ce oferă un standard înalt de calitate și inovatie, la prețuri accesibile!

 

În încheiere, trebuie neapărat să știi că livrarea oricărui produs achiziționat online de pe site-ul oficial www.pefoc.ro, cu valoare de cel puțin 1300 de lei, este gratuită oriunde în țară și va ajunge la tine acasă, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii. Așadar, dacă ești pasionat de gătitul în aer liber, de modele de grătare unice moderne sau rustice, îți recomandăm cu drag să intri în contact direct cu unul dintre consilierii Pefoc, pentru a primi asistența gratuită și detalii cuprinzătoare despre soluția potrivită stilului tău de gătit și bugetului familiei tale!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6609 secunde