O campanie împotriva violenței asupra femeilor a stârnit controverse în Canada

265
O campanie împotriva violenței asupra femeilor a stârnit controverse în Canada - gethumbdetails-1682267672.jpg

Articole de la același autor

Mai mulţi politicieni canadieni, încălțați în pantofi roz, cu toc au demonstrat plimbându-se în jurul unei mese împotriva violenței asupra femeilor. 
În postarea care a devenit virală pe Twitter, ministrul Transporturilor canadian, Omar Alghabra, încălțat în pantofi roz de damă a susținut că: "Violenţa împotriva femeilor este încă răspândită în societatea noastră. Hope in Heels (Speranţă pe tocuri) este un eveniment care creşte gradul de conştientizare cu privire la violenţa împotriva femeilor, încurajând în acelaşi timp bărbaţii şi băieţii să facă parte din soluţie. Am purtat emblematicele tocuri roz pentru a susţine această cauză importantă", a declarat ministrul Transporturilor, potrivit News.ro.


Pentru mulţi internauţi, campania propusă de parlamentarii canadieni pentru a lupta împotriva violenţei asupra femeilor este "ridicolă".


"Politicieni care defilează în pantofi roz cu tocuri, de firmă, pentru a face parte din soluţia împotriva violenţei femeilor, mi-e atât de ruşine pentru voi", a scris Bernadette Spofforth, o comentatoare britanică cu peste 200.000 de urmăritori.
Campania "Hope in High Heels" se desfășoară într-un adăpost pentru femei din Halton, Ontario și a ajuns la a patra ediție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0056 secunde