O expoziţie dedicată trupei Sex Pistols şi violenţei punk, vernisată la Londra

67
O expoziţie dedicată trupei Sex Pistols şi violenţei punk, vernisată la Londra - sexpistols-1656691925.jpg
Fotograful oficial al trupei Sex Pistols, Dennis Morris, expune în această vară la Londra unele dintre cele mai renumite fotografii ale sale, care îl au ca protagonist pe Sid Vicious, basistul acestei formaţii punk legendare, informează AFP.

Expoziţia SID, „Superman Is Dead”, care va rămâne deschisă până pe 15 iulie în centrul capitalei Marii Britanii, este dedicată lui Sid Vicious, decedat la vârsta de 21 de ani în urma unei supradoze de heroină, la patru luni după ce fusese inculpat pentru uciderea iubitei sale, Nancy Spungen.


„Când lua heroină, se schimba complet, devenea o persoană complet diferită”, a declarat Dennis Morris, care l-a fotografiat pe celebrul basist la sfârşitul anilor 70.


Expoziţia, organizată la peste 40 de ani după realizarea fotografiilor, vrea să prezinte intensa personalitate a acestui star punk. „Veţi citi lucruri despre Sid Vicious şi veţi crede că era destul de violent, dar în realitate era mai degrabă tandru şi foarte timid”, a adăugat fotograful britanicComentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2339 secunde