Parlamentul de la Moscova a aprobat cererea lui Putin pentru o intervenție militară în Crimeea

108
Parlamentul de la Moscova a aprobat cererea lui Putin pentru o intervenție militară în Crimeea - 646x404-1393686311.jpg

Articole recomandate

La doar câteva ore după ce președintele SUA, Barack Obama, a transmis un avertisment dur Rusiei, susținând că orice intervenție militară în Ucraina nu va rămâne fără "costuri", Kremlinul a anunțat că nu poate ignora solicitarea autorităților din Crimeea de a restabili "pacea și calmul". 


Kievul care încă de ieri a denunțat "o invazie" militară a Rusiei, estimează acum că aproximativ 6.000 de militari ruși au fost trimiși în Peninsula Crimeea și acuză Rusia că refuză dialogul. Moscova susține că mobilizarea trupelor este în concordanță cu acordurile militare cu Kievul. Noul premier a Crimeei, Serghei Aksionov, a admis că soldați ruși ai flotei staționate în Sevastopol păzesc clădiri oficiale din regiune, scrie gândul.info.


El a precizat că aceștia colaborează cu forțele de ordine locale. Vladimir Putin a cerut Parlamentului să autorizeze intervenția forțelor armate în teritoriul Ucrainei până la normalizarea situației din această țară, se arată într-un comunicat al Kremlinului. Parlamentul de la Moscova a aprobat, în unanimitate, cererea lui Putin pentru o intervenție militară în Crimeea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3863 secunde