Personalul navigant al Lufthansa amenință cu noi proteste

130
2
Personalul navigant al Lufthansa amenință cu noi proteste - lufthansa-1448301392.jpg

Articole recomandate

Sindicatul personalului navigant al Lufthansa (UFO) amenință că la sfârșitul săptămânii ar putea declanșa o nouă acțiune de protest, informează B1.ro. 

Greva va continua, având în vedere cererea UFO privind negocieri extinse în cazul revendicărilor salariaților nu a fost urmată de nicio reacție din partea conducerii companiei, a anunțat Baublies.

Acesta nu a precizat însă ce zboruri vor fi afectate de noua acțiune de protest, care ar urma să aibă loc joi, vineri și luni.

Greva de luna aceasta a sindicaliștilor de la Lufthansa afectat aproximativ 550.000 de pasageri, a dus la anularea a circa 4.700 de zboruri și a costat compania zeci de milioane de euro.

Lufthansa a început să negocieze cu diferite categorii de salariați încercând să micșoreze costurile pentru a putea concura cu companiile low-cost, dar și cu transportatorii din Golful Persic.

Conducerea Lufthansa vrea să înființeze o nouă divizie low-cost, numită Eurowings, cu sediul în Austria, care va plăti salarii mai mici decât în Germania.

Comentează știrea

ruslan
23 noiembrie 2015
Faci bani de acasa

Faci bani de acasa! Internetul este o inventie minunata! Pe internet gasesti acum acest curs online care te invata pas cu pas, cu multe explicatii, cum faci bani de acasa! Cursul este GRATUIT si te invata cu multe indicatii foarte simple si clare cum faci bani de acasa! Vrei si tu cu seriozitate sa inveti ceva nou si de viitor? Cere imediat informatii mai multe la adresa de email: [email protected]

Mircea
24 noiembrie 2015
Greva

Poate face greva si romatsa pentru ca sunt vesnic nemultumiti desi pregatirea lor scolara e foarte scazuta/facem angajari pentru gaurit carduri bancare, info la [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Aprilie 2015
Stire din Actual : Compania Lufthansa, atacată cibernetic
Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Actual : Greva Lufthansa continuă
Miercuri, 15 Octombrie 2014
Stire din Actual : Lufthansa, în grevă, mâine
Marţi, 16 Septembrie 2014
Stire din Actual : Piloții Lufthansa, din nou în grevă
Marţi, 10 Noiembrie 2015
Stire din Economie : Greva Lufthansa continuă!
Vineri, 20 Martie 2015
Stire din Economie : Lufthansa anulează 700 de zboruri!
Pagina a fost generata in 0.4718 secunde