Purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin a fost internat în spital cu Covid-19

139
Purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin a fost internat în spital cu Covid-19 - putin-1589291806.jpg

Articole recomandate

Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin, a ajuns la spital după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.


Potrivit Russia Today, informația a fost confirmată chiar de el.


"Așa este, sunt bolnav. Primesc tratament ", a spus Peskov după ce a fost întrebat despre diagnosticul său.


El a spus agenției de știri TASS că a avut un contact personal cu Putin în urmă cu mai bine de o lună.


Soția lui Peskov, Tatyana Navka, medaliată de aur la dansul olimpic pe gheață, a fost, de asemenea, spitalizată. Ea a declarat pentru "Daily Storm" că a făcut acest pas pentru a evita infectarea familiei.


"Suntem sub supravegherea medicilor și totul este în regulă," a explicat ea. "După aproape două zile, situația s-a îmbunătățit și totul a revenit la normal: temperatura mea (ridicată) a dispărut. Ei spun că femeile îndură mai bine, probabil că este adevărat. Dmitri este, de asemenea, stabil, totul este în ordine cu el."


Virusul s-a răspândit pe coridoarele de putere ale Moscovei: premierul Mikhail Mișustin a fost declarat pozitiv în urmă cu 12 zile. Putin spune că încă vorbește zilnic cu Mișustin, iar vinerea trecută a participat la o ședință publică prin internet video.


Cu toate acestea, cea mai mare parte a îndatoririlor sale au fost preluate temporar de primul viceprim-ministru Andrei Belousov.


Ministrul construcțiilor, Vladimir Yakushev și ministrul Culturii, Olga Lyubimova, au fost, de asemenea, diagnosticați cu Covid-19. Ambii sunt în prezent tratați acasă.


Cu peste 221.000 de cazuri confirmate, Rusia a devenit a 3-a țară din lume, ca număr de îmbolnăviri. Doar Statele Unite și Italia au înregistrat mai multe persoane testate pozitiv, pentru coronavirus.


Rusia a anunțat luni un nou vârf al contaminărilor cu noul coronavirus - 11.656 de cazuri - pe care autoritățile îl atribuie unui program masiv de testare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7921 secunde