Reacția ministrului Sănătății după ce o doctoriță a fost bătută: „Ține de multe ori de educaţia pe care o avem”

277
Reacția ministrului Sănătății după ce o doctoriță a fost bătută: „Ține de multe ori de educaţia pe care o avem” - rafila-1661445051.jpg

Articole de la același autor

Alexandru Rafila - ministrul Sănătății spune că agresiunea împotriva personalului medical este echivalentă cu ultrajul şi, din punct de vedere penal, este o faptă gravă, potrivit Realitatea.net


„Este evident că agresarea personalului medical este o problemă. În urmă cu câţiva ani ştiu că această agresiune împotriva personalului medical era echivalentă cu ultrajul, dacă nu mă înşel. Deci este clar că şi din punct de vedere penal este o faptă gravă.

Ce pot să spun, asta nu ţine foarte mult de organizarea sistemului de sănătate, ci ţine de multe ori de educaţia pe care o avem şi mai ales de lipsa educaţiei, de modul în care unii oameni tratează profesioniştii din sănătate, este anormal aşa ceva", a afirmat Alexandru Rafila, joi.

La ora două noaptea, un bărbat de 27 de ani a intrat agresiv în secția de Urgențe a Spitalului Municipiului Fetești, însoțit de alți doi indivizi și mama lui, și le-a cerut medicilor pe un ton agresiv să i se facă o radiografie. Cadrele medicale i-au recomandat să meargă la un alt spital pentru radiografie, iar acesta a început scandalul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6936 secunde