Revelion distrus pentru românii care voiau să petreacă la munte

185
Revelion distrus pentru românii care voiau să petreacă la munte - revve-1672468170.jpg

Articole de la același autor

Petrecerea de Revelion este momentul dintre ani pe care toți românii o așteaptă aproape un an de zile. Foarte mulți aleg să petreacă la Poiana Brașov sau în Brașov. Numai că, de data aceasta, ANPC a hotărât să închidă mai multe restaurante și hoteluri din Poiană și din oraș, potrivit Realitatea


Revelion distrus pentru sute de clienți care au rezervat camere la munte. Un hotel din Poiana Brașov a fost închis de inspectorii de la Protecția Consumatorilor după mai multe controale ample. Românii care au plătit bani grei pentru petrecerea de Revelion ar fi fost întâmpinați cu gândaci și mizerie de nedescris.

Mai multe restaurante din Poiana Braşov au fost închise în pragul Anului Nou, după ce în bucătăriile acestora au fost descoperite nereguli grave. Carne expirată, produse fără etichetă sau mucegai pe pereţi… sunt doar câteva dintre problemele găsite de inspectorii de la Protecţia Consumatorului în urma unui control ce a avut loc ieri.

Inspectorii ANPC au luat la puricat toate restaurantele, barurile şi gheretele care pregătesc mâncare pentru turişti.

Controlul a vizat unități din toate categoriile, din Poiana Brașov, de la hoteluri și până la restaurante sau chioșcuri. La toate unitățile care au avit activitatea închisă, ANPC a afișat astfel de anunțuri, prin care clienții sunt atenționați asupra opririi temporare a prestărilor de servicii.

Iar nereguli au fost cu duiumul: de la condiţii de depozitare improprii, până la mâncare expirată, mucegai sau zeci de kilograme de carne ce reprezintă un pericol pentru sănătatea clienţilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2918 secunde