Ținute de Revelion 2023. Cu ce să te îmbraci în funcție de siluetă. Ce se poartă anul acesta

530
Ținute de Revelion 2023. Cu ce să te îmbraci în funcție de siluetă. Ce se poartă anul acesta - haine-1672483330.jpg

Articole de la același autor

Femeile mici de înălțime, mai plinuțe, nu ar trebui să poarte niciodată rochii cu crinolină. ”Vor arăta ca o butelie cu husă”, glumea designerul Cătălin Botezatu. Sfatul este valabil și pentru ținuta de Revelion.


Mai sunt doar cateva ore până la petrecerea de Revelion și nu v-ați ales ținuta pe care o veți purta la trecerea dintre ani? Iată câteva sugestii pentru această perioadă specială. Rochiile lungi cu decoleteu adânc și crăpătură pe picior vor fi o alegere excelentă anul acesta.

De asemenea, anul acesta se poartă dantela. Fie că alegeți o rochie în totalitate din dantelă sau la care dantela este prezentă doar pe o porțiune din rochie, nu veți da greș.

Dacă silueta vă permite, puteți alege să purtați o rochie mulată. Veți întoarce toate privirile la petrecere.


De Revelion 2023, paietele sunt vedete. Dacă veți alege o rochie cu paiete nu veți da greș la petrecerea dintre ani.

Condiția este să alegeți ținutele potrivite pentru silueta voastră. Mici trucuri iți pot masca imperfecțiunile și îți vor pune în evidență avantajele.

De exemplu, femeile plinuțe, cu abdomen voluminos, ar putea îmbrăca de Revelion o rochie cu umerii la vedere, dar si cu un cordon lat in talie, care va distrage atentia de la zona abdominala, potrivit exquis.ro. Tot pentru petrecerea de Revelion, aceste femei pot alege și o rochie drapata in zona cu probleme si decoltata.Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6245 secunde