Românca ucisă la Florența a fost înmormântată în sudul Italiei

177
1
Românca ucisă la Florența a fost înmormântată în sudul Italiei - italia-1400083168.jpg

Articole recomandate

Românca în vârstă de 26 de ani ucisă pe 5 mai în orașul italian Florența a fost înmormântată miercuri în sudul Italiei, la funeralii participând rudele acesteia și alte aproximativ 100 de persoane, scrie presa italiană, potrivit Mediafax.ro.
Potrivit site-ului de știri GoNews.it, înmormântarea Andreei Cristina Zamfir a avut loc miercuri la prânz în cimitirul localității Montesarchio, situat în regiunea italiană Campania (sud).
La funeraliile româncei au fost prezenți aproximativ 100 de oameni, inclusiv mama, sora și concubinul victimei, precum și primarul din Montesarchio, Franco Damiano.
"Mulțumim autorităților italiene - poliției, carabinierilor, orașului Florența - pentru solidaritatea de care au dat dovadă și pentru că au reușit să îl aresteze pe asasin în câteva zile", a declarat Ion Leontin Cojocea, reprezentantul Centrului pentru asistență și servicii destinate românilor din Italia.
Marți, la Florența a avut loc o ceremonie funebră în memoria româncei ucise pe 5 mai la periferia orașului. La ceremonia funebră au participat oficiali italieni și români.
Cadavrul Andreei Cristina Zamfir (26 de ani, originară din Hunedoara) a fost găsit "crucificat" pe 5 mai, la periferia orașului Florența, victima prezentând urme de tortură. Potrivit ziarului La Repubblica, Andreea Cristina Zamfir se prostitua în zona orașului Florența fără a fi "protejată" de vreo grupare de proxenetism. În trecut, românca ar fi avut probleme cu drogurile, dar nu a fost condamnată niciodată pentru infracțiuni de acest tip. Românca a fost cercetată la un moment dat pentru delicte referitoare la imigrație. Românca ucisă s-a născut la Hunedoara și, înainte de a pleca în Italia, a locuit în Drobeta-Turnu Severin.
Italianul Riccardo Viti, bărbatul arestat în ancheta privind uciderea româncei la Florența, susține că nu a vrut să o omoare, el fiind suspectat în alte nouă cazuri de agresiuni sexuale care nu s-au soldat cu moartea victimelor. Românca omorâtă la Florența a fost, aparent, victima unui joc erotic pentru care clientul a plătit 30 de euro. Instalatorul Riccardo Viti a recunoscut crima și a explicat că frecventează prostituate din anul 2005, plătind 100 de euro pentru jocuri erotice. Din cauza faptului că este șomer, bărbatul a spus că în ultima vreme le plătea prostituatelor 30 de euro.


Comentează știrea

visit their website
21 mai 2014
visit their website

e-liquid Stiri Actual : Românca ucisă la Florența a fost înmormântată în sudul Italiei | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online visit their website http://ivecovertis.com.br/cheap-e-liquid/electronic-cigarettes-review-eliquids-5248.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3295 secunde