Scandal la un an de la moartea lui Pele. Se cere deshumarea lui

233
Scandal la un an de la moartea lui Pele. Se cere deshumarea lui - 0mainpicswoman60demandspelesbody-1706020588.jpg
O femeie care pretinde că este fiica neștiută a legendarului fotbalist Pele a cerut exhumarea cadavrului acestuia.
Maria do Socorro Azevedo, în vârstă de 60 de ani, a însărcinat un avocat să facă acest demers, la aproape cinci ani după ce a lansat un prim proces de paternitate.


Marcos Fernando dos Santos Sousa, avocatul femeii, susține că, în pofida testelor inițiale negative, o analiză ADN indică "o posibilitate ridicată" a unei legături de sânge cu fostul atacant brazilian.


Avocatul a declarat că nu există nicio altă opțiune decât exhumarea pentru a "rezolva" situația.
Pele a murit pe 29 decembrie 2022 într-un spital din Sao Paulo, la vârsta de 82 de ani, după ce i-a fost extirpată o tumoare de colon.
El a recunoscut că există posibilitatea de a avea un copil nelegitim și s-ar fi declarat de acord cu un test ADN, dar a murit înainte ca acesta să poată fi făcut.


Averea lui Pele este deja împărțită între moștenitorii cunoscuți. Fotbalistul a fost căsătorit de trei ori și are oficial șapte copii, inclusiv o fiică vitregă. Anul trecut, presa internațională a relatat că fosta legendă a fotbalului a lăsat prin testament echivalentul a peste 16 milioane de dolari unei fiice secrete, după ce a negat multă vreme că ar fi tatăl ei.


Maria do Socorro Azevedo a vorbit la televiziunea braziliană despre pretenția sa că este fiica lui Pele și a susținut că nu este interesată de banii acestuia.


Ea ar fi venit pe lume după ce mama sa ar fi avut o aventură cu fotbalistul în Sao Luis, în statul brazilian Maranhao.
Maria do Socorro Azevedo mai afirmă că mama sa, care a murit între timp, nu i-a spus niciodată fostului atacant al Braziliei că este însărcinată cu copilul lor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6611 secunde