Se adâncește misterul în jurul morţii Sarei, adolescenta de 15 ani care a căzut de la etajul opt

266
Se adâncește misterul în jurul morţii Sarei, adolescenta de 15 ani care a căzut de la etajul opt - fata-1712645305.jpg

Articole de la același autor

Se adâncește misterul morții Sarei, adolescenta de 15 ani din Brașov care și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc.


În vreme ce vecinii spuneau că la petrecerea din apartamentul verișoarei s-ar fi consumat mult alcool, apropiații cred că fata nu ar fi băut. Deși părea un copil vesel și plin de viață, prietenii bănuiesc că Sara ar fi putut ascunde o depresie care să o fi împins spre sinucidere.
 

„În niciun caz nu era genul care să bea. Era o fată cuminte. Era fericită. Ea nu ar fi consumat alcool. Niciodată. Noi ne ştim cu verişoara ei, care este deocamdată în spital”, au povestit câteva adolescente, prietene cu verişoara Sarei.


Procurorii vor să afle dacă tinerii ar fi consumat și substanțe interzise


Tinerii care au participat la petrecere au povestit anchetatorilor că la chef s-ar fi băut alcool, dar acum procurorii vor să afle dacă tinerii ar fi consumat și substanțe interzise.


„Ce știm este că s-ar fi consumat alcool la adunarea respectivă. S-a deschis dosar penal și se efectuează investigații cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă. Se efectuează audieri ale persoanelor implicate și, desigur, se fac actele medico-legale care se impun”, a declarat Radu Nastac, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, conform stiripesurse.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2871 secunde