Se întâmplă în SUA: COLIZIUNE cu zeci de autovehicule!

188
Se întâmplă în SUA: COLIZIUNE cu zeci de autovehicule! - 800-1577090189.jpg
Ceața densă și poleiul de pe o autostradă interstatală importantă din statul american Virginia, situat în estul țării, au condus duminică la producerea unui masiv accident în lanț în care au fost implicate cel puțin 63 de autovehicule, evenimentul fiind soldat cu cel puțin treizeci de răniți, informează agenția DPA, citată de Agerpres.

În urma accidentului în lanț nu au fost raportate decese, însă mai multe persoane rănite se aflau în stare gravă, a anunțat poliția statală. Aproximativ 35 de persoane au fost transportate la spitale din regiune pentru a primi îngrijiri medicale.

Postul local WABC-TV a relatat că două persoane au suferit leziuni grave.

Echipajele de intervenție au fost nevoite să se urce pe plafoanele mașinilor pentru a ajunge la victime.

Autoritățile investighează acest eveniment. Demersurile de eliberare a autostrăzii au durat cel puțin șase ore după producerea accidentului.

Potrivit poliției, la momentul producerii accidentului în lanț condițiile meteorologice erau favorabile formării gheții, iar vizibilitatea era redusă.

Evenimentul a avut loc în apropiere de Williamsburg, la est de capitala statului, Richmond.

Weekendul care s-a încheiat a fost unul dintre cele mai aglomerate ale anului în SUA, după ce un număr mare de persoane au plecat la drum cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3008 secunde