Situație șocantă la înmormântare. Un urs a fugărit cortegiul funerar

738
Situație șocantă la înmormântare. Un urs a fugărit cortegiul funerar - cu-ursul-la-inmormantare-1713535204.jpg

Articole de la același autor

Situație șocantă în localitatea Bordoșiu, din județul Mureș. În timpul unei înmormântări, un urs a întrerupt drumul cortegiului funerar și a gonit spre mulțimea de oameni.


Înmormântarea era cât pe ce să se transforme într-o tragedie, după ce un urs a întrerupt traseul cortegiului funerar. Oamenii au rămas șocați și s-au speriat, așa că au lăsat deoparte funeraliile și au fugit.


Peste 70 de persoane participau la înmormântarea care avea loc la marginea pădurii, în momentul în care ursul a apărut. Localnicii nu au bănuit că animalul ar putea fi atât de aproape de casele lor.


„Caii au simţit. Am auzit ho, ho, ho. Zic că ăsta e ursul şi chiar ursul a fost”, povesteşte un bărbat. „Cum am mers cu mortul, a venit ursul. Cred că dacă eram mai puţini, intra în noi”, a spus un localnic care a participat la înmormântare, potrivit observator.ro


Paralizați de teamă, oamenii de la înmormântare au făcut zgomot pentru a-l alunga pe urs, însă acesta s-a apropiat și mai mult, așa că au fugit. Totuși, ursul a renunțat și s-a reîntors în pădure.


Familia a continuat ceremonia funerară, imediat după ce ursul s-a îndepărtat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5683 secunde