SRI: „Până în prezent NU există informații care să reflecte riscuri directe și imediate la adresa securității naționale”

641
SRI: „Până în prezent NU există informații care să reflecte riscuri directe și imediate la adresa securității naționale” - sri-1699463827.jpg

Articole de la același autor

Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI a audiat, marţi, conducerea Serviciului Român de Informaţii (SRI) în legătură cu evoluţia conflictului din Ucraina şi a conflictului dintre Israel şi Hamas. Conform acestora, SRI a iniţiat şi aplicat măsuri în vederea prevenirii manifestării riscurilor şi ameninţărilor de securitate pe teritoriul naţional.


În contextul deteriorării situației de securitate din Orientul Mijlociu, dar și asupra riscurilor izbucnirii unor atentate teroriste pe teritoriul european, președintele Comisiei de control al SRI a precizat miercuri că nu există informații care să reflecte prezența unor riscuri directe la adresa securității naționale a României.


"Până în prezent, nu există informaţii care să reflecte prezenţa unor riscuri directe şi imediate la adresa securităţii naţionale", a spus preşedintele Comisiei Ioan-Cristian Chirteş.


Referitor la posibilele repercursiuni ale conflictului dintre Israel și gruparea teroristă Hamas, „Serviciul Român de Informații a inițiat și aplicat măsuri în vederea prevenirii manifestării riscurilor și amenințărilor de securitate pe teritoriul național”, mai precizează Comisia parlamentară de control a activității SRI.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2063 secunde