Sute de mii de euro, recompensă pentru prinderea unor agresori

83
Sute de mii de euro, recompensă pentru prinderea unor agresori - 61706338-1440241040.jpg

Articole recomandate

Familia fostului premier thailandez, Thaksin Shinawatra, a anunțat, sâmbătă, că nouă recompensă de peste 170.000 euro pentru prinderea autorilor atentatului de la Bangkok, soldat cu 20 de morți și peste 120 de răniți.

"Tatăl meu mi-a dat permisiunea de a dona șapte milioane de bahți — două pentru un informator și cinci milioane pentru funcționarii care anchetează și procedează la arestări", a scris Panthongtae Shinawatra, fiul lui Thaksin, într-un mesaj postat pe Facebook vineri seara, după cum relatează AFP.

Fostul premier, miliardarul Thaksin Shinawatra, a fost înlăturat de la putere în urma unei lovituri de stat, în 2006, și în prezent trăiește în exil pentru a evita urmărirea judiciară.

Poliția thailandeză a anunțat, la rândul său, că oferă o recompensă de 3 milioane de bahți (74.000 de euro) pentru orice informație care poate ajuta la prinderea autorilor atentatului cu bombă comis la 17 august, în fața sanctuarului Erawan din centrul capitalei Bangkok, zonă foarte frecventată de turiști.

Reprezentanții poliției thailandeze au făcut, în ultimele zile, o serie de declarații, unele contradictorii, ceea ce a creat o mare confuzie, în timp ce principalul suspect, surprins de camerele video de supraveghere, nu a fost încă identificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2042 secunde