Tânăr declarat mort, după ce a băut prea multă vodcă, s-a trezit la morgă și a revenit la bar, pentru a mai bea

3445
Tânăr declarat mort, după ce a băut prea multă vodcă, s-a trezit la morgă și a revenit la bar, pentru a mai bea - morgapicioare-1481199909.jpg

Articole recomandate

Întâmplare mai puțin obișnuită în Polonia: un tânăr de 25 de ani care a fost declarat mort după ce a băut prea multă vodcă s-a trezit în frigiderul de la morgă și, în loc să meargă acasă după teribilă aventură, s-a întors în bar pentru a continua să bea alături de prietenii săi, scrie Daily Mail.

Tânărul, Kamil, a intrat în stop cardio-respirator în urmă cantității foarte mari de alcool pe care a băut-o într-un bar din Kamienna Gora, o localitate în sud-vestul Poloniei.

Paramedicii care au sosit la locul incidentului l-au declarat mort și l-au dus la morgă locală, unde a fost pus într-un frigider.

Aici, însă, Kamil a început să-și revină iar paznicul morgii a auzit zgomote din frigider.

Când a deschis ușa, tânărul, dezbrăcat, a cerut o pătură. Paznicul a chemat poliția iar bărbatul, după ce a fost consultat de medici, a fost lăsat să plece.

De la morgă, Kamil a mers direct la bar, pentru a-și continuă petrecerea.

Un incident similar a avut loc în Rusia, anul trecut, când un bărbat care petrecea într-un bar din regiunea Khansanky, în estul îndepărtat, a fost declarat mort și trimis la morgă. Aici, s-a trezit în frigider și a început să dea cu picioarele în ușă, fiind auzit de un paznic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0754 secunde