Târgul de vinuri Wine Paris & Vinexpo Paris și-a deschis porțile

227
Târgul de vinuri Wine Paris & Vinexpo Paris și-a deschis porțile - targul-de-vinuri-paris-1707755569.jpg

Articole de la același autor

Wine Paris & Vinexpo Paris este evenimentul anual pentru profesioniştii internaţionali în vin şi băuturi spirtoase. Desfăşurat în februarie, într-un moment cheie al anului, îşi propune să ofere un punct focal coeziv pentru jucătorii din industrie, centrat pe o gamă cuprinzătoare, relevantă şi incluzivă de produse, care prezintă regiunile producătoare de vin şi băuturi spirtoase de pe tot globul, potrivit https://wineindustryadvisor.com.


Wine Paris & Vinexpo Paris, a cincea ediţie, are loc între 12 şi 14 februarie la centrul de expoziţii şi conferinţe Paris Expo Porte de Versailles.
Evenimentul din acest an se caracterizează printr-o creştere semnificativă a expozanţilor internaţionali (59% în plus faţă de 2023), între care pe primele locuri se află Italia, Portugalia şi Spania, care reprezintă 67% din expozanţii internaţionali.


Wine Paris & Vinexpo Paris 2024 va prezenta o gamă vastă şi diversă de produse premium. Potrivit https://www.expobeds.com, vizitatorii vor descoperi vinuri din toate regiunile viticole ale Franţei, precum şi mărci de vin şi băuturi spirtoase care reprezintă peste 30 de ţări.


Expoziția va găzdui, de asemenea, o gamă largă de evenimente care vizează descoperirea tendinţelor pieţei, prezentând cele mai inovatoare produse şi căutând să răspundă la provocările de afaceri viitoare.


După ce şi-a extins prezenţa cu puncte de vânzare în Hong Kong, Japonia şi SUA, Vinexpo a lansat un eveniment în capitala Franţei în 2020. Organizat împreună cu Wine Paris, la Paris Expo Porte de Versailles, Vinexpo Paris a devenit una dintre cele mai importante platforme pentru sectorul vitivinicol la nivel mondial, potrivit https://www.expobeds.com.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3909 secunde