Mii de persoane s-au adunat la Paris pentru o manifestaţie pro-palestiniană, după ce a fost suspendată interdicţia de organizare a adunărilor publice

450
Mii de persoane s-au adunat la Paris pentru o manifestaţie pro-palestiniană, după ce a fost suspendată interdicţia de organizare a adunărilor publice - untitled-1697785515.png

Articole de la același autor

Câteva mii de persoane s-au adunat la Paris pentru o manifestaţie pro-palestiniană, după ce Tribunalul Administrativ a suspendat interdicţia prefectorală de organizare a acestor adunări publice.

Justiţia a considerat că aceste manifestaţii nu prezintă ”un risc particular de violenţă”. Manifestanţii de la Paris au cerut libertate pentru Palestina.

Forţe de ordine au fost suplimentate pentru a asigura securitatea participanţilor şi pentru a preveni orice formă de tulburare a liniştii publice.

După atacul Hamas împotriva Israelului de pe 7 octombrie, ministrul de Interne francez a trimis o telegramă prefecţilor prin care cerea interzicerea manifestaţiilor pro-palestiniene, până la noi ordine. După hotărârea Justiţiei, prefecţii vor analiza fiecare caz în parte înainte de a autoriza adunările pro-palestiniene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.308 secunde