UPDATE. VIZITĂ ISTORICĂ! Joe Biden a ajuns în Israel. Măsuri drastice de securitate

722
UPDATE. VIZITĂ ISTORICĂ! Joe Biden a ajuns în Israel. Măsuri drastice de securitate - download-1697616522.jpg

Articole de la același autor

UPDATE. În urmă cu câteva minunte, preşedintele american Joe Biden a aterizat în Israel. Declaraţiile de pe aeroport nu mai au loc. Biden a fost întâmpinat de premierul israelian Benjamin Netanyahu. Cei doi vor discuta despre viitorul războiului. Cum era de aşteptat măsurile de securitate sunt drastice.


xxx

Preşedintele american Joe Biden se va deplasa miercuri în Israel pentru o vizită de solidaritate în urma atacului Hamas din 7 octombrie, a anunţat secretarul american de stat Antony Blinken, informează AFP, preluată de Agerpres.

„Preşedintele va reafirma solidaritatea Statelor Unite cu Israelul şi angajamentul nostru neclintit faţă de securitatea sa”, a declarat Blinken marţi dimineaţa, după o noapte de discuţii maraton la Tel-Aviv cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu. „Israelul are dreptul şi datoria de a-şi apăra poporul împotriva Hamas şi a altor terorişti şi de a preveni atacuri viitoare”, a adăugat şeful diplomaţiei americane. Preşedintele Biden „va auzi de la Israel ce are nevoie pentru a-şi apăra poporul şi vom continua să lucrăm cu Congresul pentru a satisface aceste nevoi”, a continuat el. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.58 secunde