Un bebeluș de 1 an nu a fost primit la un centru de testare pentru că își dădea masca jos

257
Un bebeluș de 1 an nu a fost primit la un centru de testare pentru că își dădea masca jos - bebelus-1643910116.jpg

Articole de la același autor

Unei fetițe de doar 15 luni i s-a refuzat intrarea într-un centru de testare din Franţa fiindcă nu a suportat masca pe față, și și-a dat-o jos. Tatăl copilului a fost nevoit să caute un laborator dispus să facă un test.


Potrivigt Realitatea.net un tată care dorea să-și testeze fiica de 15 luni la un centru de screening din Rennes a fost surprins odată ajuns acolo. După cum povestește Ouest France, copilul nu purta mască, așa că nu a fost testat. Personalul centrului de testare a refuzat accesul celor doi.

"Persoana de la receptie mi-a spus ca trebuie să poarte mască. Am incercat sa ii pun masca peste un sfert de ora, dar nu a vrut deloc, a rupt-o sistematic", a explicat tatăl.


Élise a intrat în contact cu un alt copil de la creșă care a fost pozitiv. Părinții ei au efectuat mai întâi un test rapidt, al cărui rezultat a fost negativ, relatează Ouest-France. Dar, în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare în școli, trebuie efectuat un test antigen, iar pe 31 ianuarie tatăl fetiţei a adus-o la centrul de screening Malifeu din Rennes.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8268 secunde