Un român a mers în Spania pentru că i s-a promis un loc de muncă, însă a fost violat și trimis la cerșit

333
Un român a mers în Spania pentru că i s-a promis un loc de muncă, însă a fost violat și trimis la cerșit - spania-1673631308.jpg

Articole de la același autor

Un român a trecut prin niște momente cumplite. I s-a promis că va primi un loc de muncă în provincia Gipuzkoa, Spania, însă când a ajuns acolo a început un coșmar, potrivit Gândul



Timp de trei zile, victima a fost violată și obligată să cerșească la biserica din localitate, relatează La Vanguardia.

Faptele au avut loc în 2019, când victima și inculpatul s-au cunoscut pe o rețea de socializare.

Românul ar fi trebuit să lucreze pe un post de spălător de vase într-un restaurant. Pentru că nu avea bani pentru a ajunge în Spania, bărbatul i-a trimis românului bani de autocar.


Când a ajuns în localitatea Tolosa, spaniolul i-a cerut victimei să îi înmâneze documentul de identitate, sub pretextul că în acest fel se va asigura că își va recupera banii pe care îi oferise pentru transport. Întrucât a refuzat, inculpatul i-a luat buletinul cu forța, iar apoi l-a violat pe tânărul român.

Românul a încercat să fugă, însă a fost prins și adus înapoi.

Violurile au continuat și ziua următoare, iar agresorul i-ar fi spus victimei: „Pentru asta te-am adus din România, ca să ți-o trag”.

Conform informațiilor oferite de Parchet, rezistența exercitată de victimă „a fost inutilă”, dată fiind „corpolența și forța superioară” a inculpatului.

Tribunalul îl va judeca pe spaniolul care este acuzat de trafic de persoane și de viol. Inculpatul s-ar putea alege cu 16 ani de închisoare, iar victima ar putea primi 20.000 de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7368 secunde