Vica Blochina a dezvăluit secretele siluetei sale. Cum se întreţine vedeta

213
Vica Blochina a dezvăluit secretele siluetei sale. Cum se întreţine vedeta - blokina-1665306276.jpg
Vica Blochina a dezvăluit secretele siluetei sale. Blondina apelează, ca multe alte doamne și domnișoare, la trucurile de înfrumusețare, care au devenit un „must have” în ultima perioadă. Are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară. Din când în când, aceasta merge la „întreținere”, făcând periodic injecții cu substanețele respective pentru a-și menține chipul exact așa cum și-l dorește.


Vedeta urmează însă şi proceduri de remodelare corporală la un salon din Capitală. Fosta concurentă de la „Splash! Vedete la apă” a împărtășit secretele cu fanii săi și este mândră de rezultatele pe care le are. Remodelarea corporală se face cu cele mai recente inovații ce țin de estetică. Corpul se definește și se elimină excesul de grăsime pentru o siluetă de invidiat.


Pentru un rezultat vizibil, este nevoie de mai multe ședințe succesive. Nu ajută la slăbire, ci remodelează diferite zone ale corpului, de la abdomen, coapse sau bărbia dublă.Citește mai departe




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 August 2018
Stire din Diverse : "M-am simțit ca în Cambodgia"
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Monden : Vica face furori după operația estetică
Marţi, 03 Februarie 2015
Stire din Monden : "M-au pus pe picioare!"
Pagina a fost generata in 1.408 secunde