Violențe la Roma în timpul protestelor anti-bancare

612
Violențe la Roma în timpul protestelor anti-bancare - occupywallstreetinspir001-1318691885.jpg
Unii dintre manifestanții care participă la Roma la protestul împotriva corporațiilor și a sistemului financiar au dat foc la cel puțin două mașini și au spart vitrinele câtorva magazine din capitala italiana, au declarat martorii, citati de Reuters.

Zeci de orase din intreaga lume participă astăzi la manifestații de solidaritate cu mișcarea "Occuppy Wall Street", care a debutat în urmă cu o lună de zile la New York, transmite CNN. Organizatorii au anunțat că 951 de orașe din 82 de țări iau parte la mișcările de protest.

Martorii au afirmat că violențele au fost provocate de militanții din mișcarea "Black bloc", care s-au infiltrat și în trecut în rândul manifestanțiilor din diferite orașe. Nu există deocamdată informații legate de eventuale victime.

Reuters transmite că demonstrația de la Roma, desfășurată în semn de solidaritate cu acțiunea "Occupy Wall Street", s-a desfășurat în general pașnic.

Televiziunea RAI a anunțat că demonstranții "Black bloc" au provocat cel puțin două incendii, iar unii dintre manifestanți au fugit într-un hotel din apropiere pentru a se adăposti, transmite HotNews.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Octombrie 2011
Stire din Actual : "Indignații" au ocupat Bruxelles-ul
Miercuri, 05 Octombrie 2011
Stire din Actual : Grecii ies iar în stradă
Pagina a fost generata in 0.3677 secunde