Colțul constănțeanului supărat

76

Articole de la același autor

"Am fost la ultima ședință de asociație, am pus țara la cale și s-a angajat un contabil. Nu spun că nu este nevoie… Dar eu am făcut un curs de administrator și le-am spus că n-are rost să mai angajeze și contabil, căci administratorul nostru, care este un om pe cinste, poate să facă și treaba de contabil, și de casier, chiar muncește cu răspundere. Însă omul e de bun simț și nu vrea să se bage în față. Citesc ce se scrie despre problemele asociațiilor și m-aș bucura să confirmați că spusele mele nu favorizează pe nimeni. Vreau numai să facem economie, dar sunt supărată că vecinii mă suspectează de alte interese. Vă mulțumesc, D. Morean".

Doamnă Morean, puteți să vă convingeți vecinii că afirmațiile dumneavoastră corespund legislației care guvernează funcționarea și administrarea asociațiilor de proprietari. Puteți face o copie a capitolului care vizează problemele ridicate de dumneavoastră și atunci oamenii vor înțelege cum stau lucrurile.

După cum ne-a confirmat și Niculina Moroianu, ca președintă de asociație interesată de chivernisirea banilor, a optat pentru varianta ca administratorul să îndeplinească și funcția de contabil în partidă simplă, și aceea de casier. Dar asta nu înseamnă că legea nu permite să se procedeze precum în cazul prezentat mai sus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 1.2174 secunde