Colțul constănțeanului supărat

200
Colțul constănțeanului supărat - coltctean2-1405002977.jpg

Articole de la același autor

"Eu sunt medic de profesie, multă lume din Constanța mă cunoaște, prefer anonimatul… Iar ca să mă fac mai bine înțeleasă, o să mă prevalez tot de teoria de bază în medicină, adică prevenția. Și oamenii fără pregătire medicală știu că e mult mai simplu și mai bine ca fiecare să facem eforturi să avem o viață cât de cât sub control, pentru a preveni eventualele boli. Eu aș spune că și autoritățile ar trebui să-i ajute cu simț de răspundere pe oameni să reușească în demersul prevenției. Ca medic, vă pot spune cu certitudine că alimentația joacă un rol crucial pentru o bună sănătate. Iar zilele acestea, mai mult decât oricând, mass-media atrage atenția asupra pericolului pe care îl prezintă legumele și fructele tratate în exces și cu ce nu trebuie".

Cea mai mare supărare a cititoarei noastre este faptul că, sub pretextul unor costuri mari, cei răspunzători nu alocă fonduri pentru achiziționarea unei aparaturi performante, capabile să măsoare, în fața clientului, conținutul de pesticide etc.

"Se preferă escaladarea îmbolnăvirilor, în loc să se acționeze la nivel preventiv, prin aceste măsurători. Eu aș fi de părere să se facă o colectă publică pentru aceste aparate, în București există. S-a creat o isterie pe tema… cancerului din legume, iar pacienții îmi spun că preferă să renunțe la ele, decât să se îmbolnăvească. Lucru și mai dramatic! Oare autoritățile uită că tot ele scot bani din buzunar pentru tratarea românilor, mereu mai bolnavi?" 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Diverse : Cum devine piciul tău expert în legume
Marţi, 04 Februarie 2014
Stire din Diverse : Așa rumenești legumele la cuptor
Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Sănătate : Conțin fructele prea mult zahăr?
Pagina a fost generata in 0.5401 secunde